Bolton à la Carte

‘Voor wie bouwen we?’ is steeds weer de centrale vraag. Door de eindgebruiker intensief te betrekken bij het ontwerp, scoort Bolton in tevredenheid bovengemiddeld hoog. Het in eigen huis ontwikkelde Bolton à la Carte is nog steeds onderscheidend.

bolton-a-la-carte-foto

Uniek concept, unieke woningen

Het Bolton à la Carte ‘wonen naar eigen wens’ is een uniek verkoopproces waarbij de huizenkoper het daadwerkelijk zelf voor het zeggen heeft. De grote kracht zit in de vertaalslag van de specifieke wensen van de koper naar de bouwvoorbereiding en realisatie. Nauwe en gestructureerde samenwerking tussen Ontwikkeling en Bouw maar ook de co-makers, zorgt ervoor dat dit mogelijk is. Geen enkele bouwende ontwikkelaar of ontwikkelende bouwer werkt zoals Bolton.

Bewoner bepaalt zélf

Binnen projecten wordt op basis van het beschikbare budget het ideale huis gecreëerd. In samenwerking met de toekomstige bewoners gaan de architecten en bouwers aan de slag om de perfecte woning ‘op maat’ te realiseren. De koper is opdrachtgever maar Bolton is de risicodrager. Het is een verbeterde versie Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Hoe comfortabel is dat!

bolton-bewoonster

Hoe werkt Bolton à la Carte?