Ons verhaal

Bol en Ton. Familiebedrijven vormen een sterke en unieke schakel in de huidige economie. Bolton is zo’n unieke onderneming. Het fundament werd in 1970 gelegd door Cor Bol en At Ton. Twee vrienden die samen besluiten woningen te gaan bouwen. Bolton was geboren.

Bolton-familie

Gezonde groei-ambitie

Dat bouwen was een gat in de markt, ontdekten de oprichters. Met een aanhanger en gereedschap gingen ze op weg naar klanten. Hard werken en gezond verstand gebruiken bleek de sleutel tot succes. Bolton groeide gestaag maar sloeg zich ook door de stormachtige jaren tachtig heen. Deze crisis en de opleving in de jaren negentig vormen de goed gefundeerde basis van het huidige Bolton.

bolton-groei-ontwikkeling
bolton-arjan-peter

Toekomst

De zonen van de oprichters, Peter Bol en Arjan Ton, bouwen sinds 2005 verder aan Bolton. Met een meerjarenvisie worden samen met het managementteam de kaders uitgezet voor de komende jaren. De pijlers voor de toekomst zijn: technologie en innovatie, verdere ontwikkeling van Bolton à la Carte woningen, duurzaam bouwen, communicatie met de klant, samenwerking met externe partijen en renovatie.

Maar ook de interne samenwerking tussen diverse teams en de ontwikkeling van personeel staat hoog op de agenda.