_H4A4779

Projectgegevens

Opdrachtgever: Bolton Groep

Architect: Architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan b.v.

Oplevering: 2017

Locatie: Woerden

Kantoor en werkplaats Bolton te Woerden

Na een aantal maanden van intensieve voorbereiding was dinsdag 18 oktober 2016 de start van de bouw van het nieuwe kantoorpand van Bolton gemarkeerd door de burgemeester van Woerden, de heer V. Molkenboer. Door de onthulling van de afbeelding van het nieuwe kantoorpand wordt de start vorm gegeven. Inmiddels is de bouw met trots voltooid.

Het nieuwe pand is voorzien van allerlei technieken en materialen op het gebied van duurzaamheid. Daarvoor heeft Bolton nauw samengewerkt met diverse bedrijven in Woerden om de juiste kennis en vaardigheid bij elkaar te brengen. Zo is er gebruik gemaakt van duurzaam hout, driedubbel glas, betonkernactivering, een luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

Naast het kantoor wordt een werkplaats gebouwd, zodat wij in kunnen spelen op de specifieke wensen van de klant. Tenslotte zal Bolton het pand ook multifunctioneel in gaan zetten voor bijvoorbeeld, workshops, kopersavonden, maar ook bedrijfsbezoeken presentaties en  lezingen van branche gerelateerde bedrijven en zakenrelaties.

Foto’s zijn gemaakt door: Harold Lakerveld

Benieuwd naar alle projecten van Bolton? Of neem een kijkje op de Bolton website!

Projectgegevens

Opdrachtgever: Bolton Groep

Architect: Architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan b.v.

Oplevering: 2017

Locatie: Woerden