Duurzaam Bolton

Bolton ontwikkelt en bouwt projecten waarbij duurzaamheid een kernwaarde is. De woningen en bedrijfspanden worden gasloos opgeleverd. Vaak voeren we de woningen BENG of NOM uit.

IMGL1556

Bolton ontwikkelt en bouwt ook circulaire projecten. We hergebruiken materiaal bij meerdere projecten, maken van bouwafval bouwmateriaal en gaan slim om met vervoersbewegingen. Verder zijn de Bolton woningen demontabel. Ons eerste project wordt gereed gemaakt om in Madaster te plaatsen.

Binnen onze projecten zorgen we voor ontmoetingsplekken die zorgen voor onderlinge verbinding en betrokkenheid. Kopers maken zo gebruik van elkaars kennis en kunde. Of gereedschap en auto.

Ons team Renovatie is gespecialiseerd in gebouwtransformaties. Bestaande panden worden verbouwd tot een nieuwe bestemming. Deze projecten bieden mooie kansen voor hergebruik van materialen.

Voor onze eigen organisatie leggen we de lat hoog. Ons kantoor is energieneutraal. En een team van betrokken medewerkers stimuleert ons het kantoor en bouwplaatsen bewuster te gebruiken. Zo hebben we onder meer twee elektrische fietsen gekocht voor bezoek aan de dichtstbijzijnde projecten. Het team krijgt vaak mooie initiatieven vanuit de hele organisatie. Daar zien we aan dat het echt leeft!

Circulair bouwen doe je zo!

We leggen u dat graag uit aan de hand van deze filmpjes:

1. Wat is circulair bouwen eigenlijk

2. Waarom wil Bolton circulair bouwen

3. Wat is nou makkelijk te hergebruiken

5. Is circulair bouwen duurder dan traditioneel bouwen

6. Is de kwaliteit net zo hoog als een ‘normaal’ gebouw

7. Wordt er bijgehouden hoe circulair dit gebouw uiteindelijk is

8. Waar ben je het meest trots op