Nieuw onderkomen

Bolton opende eind 2017 een nieuw onderkomen aan de Zegveldse Uitweg in Woerden. Het pand weerspiegelt de ambitie en toekomstvisie van Bolton: toonaangevend in kwaliteit en duurzaamheid. Er is gebruik gemaakt van een luchtwarmtepompinstallatie, zonnepanelen, triple glas en betonkernactivering waardoor er geen gasaansluiting meer nodig is. Ook bij materiaalkeuze is ook gelet op kwaliteit en duurzaamheid. Met nieuwe technieken is een verdiepingsvloer met een vrije overspanning van maar liefst zestien meter gebouwd waardoor het gebouw ook in de toekomst flexibel blijft (circulaire economie).

bolton-cafe

Toekomst

Bij het ontwerp is de voorwaarde gesteld dat het nieuwe kantoorpand op de toekomst moet zijn voorbereid. Bolton is een wendbare organisatie met een moderne bedrijfsvoering waardoor de onderneming een aantrekkelijke werkgever blijft. Het samenwerken in (wisselende) teams is door de inrichting van het pand gestimuleerd met flexibele werkplekken in een dynamische omgeving waarin in ontmoeting wordt gestimuleerd en kennisdeling gemotiveerd.

 

bolton-toekomst