bolton-organisatie-pand

De Bolton Groep bestaat uit Bolton Bouw, Bolton Ontwikkeling, Bolton Renovatie en Bolton Bouwservice. Bedrijven die niet alleen intensief samenwerken maar elkaar ook aanvoelen, aanvullen en versterken. Bolton Groep telt circa 75 medewerkers in tientallen specialismen. Iedere medewerker is van onschatbare waarde, een schakel waarmee een ijzersterke keten is ontstaan. De dagelijkse leiding is in handen van de directie: Peter Bol (Bouw) en Arjan Ton (Ontwikkeling). Daarnaast functioneert een bevlogen managementteam als een geoliede machine. Dat geldt ook voor de diverse teams die zich, in wisselende samenstelling, gedreven inzetten voor de diverse projecten.

Bij Bolton werken we in teams om tot het beste resultaat te komen. Van Ontwikkeling tot het laatste garantiepuntje is iedereen betrokken en erop gericht de klant zo goed mogelijk te bedienen. Door deze vorm van organisatie telt iedere mening en wordt iedereen gehoord. Uiteindelijk gaat het om het beste resultaat.

Klik op de afbeelding voor een PDF-weergave.

Teamleiders Bolton

Bolton Groep werkt in teams. Met elkaar zorgen deze teams voor de beste resultaten. Een ieder heeft zijn of haar eigen verantwoordelijkheid, maar binnen het team helpt men elkaar om zo tot het beste resultaat te komen. De teams staan onder leiding van een teamleider die samen met zijn collega’s werkt aan het project maar ook samen met andere teamleiders werkt aan de algemene doelstellingen van Bolton. We stellen ze aan u voor:

Arnold Hofman
Arnold Hofman teamleider Financiën
Loek Sistermans
Loek Sistermans teamleider Renovatie
Peter Kranenborg
Peter Kranenborg teamleider Ontwikkeling
Arie Hubregtse
Arie Hubregtse bedrijfsleider Bouw