De kwaliteit van het proces. Bolton kent vraag vanuit de markt, de regionale vraagstukken én de maatschappelijke trends. Bolton richt zich op intensieve samenwerking, doordachte besluitvorming, heldere communicatie en concrete contractvorming. De kwaliteit van het proces vergroot de kwaliteit van het eindresultaat.

bolton-projectontwikkeling-uitsnede

De markt bepaalt ons aanbod

Betrokkenheid van de koper staat hoog in het vaandel. Met het in eigen huis ontwikkelde Bolton a la Carte krijgt de klant enorme keuzevrijheid. Hierdoor ontstaat een nieuwbouwwijk met diversiteit maar toch eenheid. Er zijn geen standaardwoningen, iedere woning is uniek. De persoonlijke aanpak en veel inspraak wordt zeer gewaardeerd door de (toekomstige) bewoners.

Ambities en kwaliteit

In een ontwikkellocatie ziet Bolton een uitdaging. Door de jaren heen is met referenties een dusdanig CV opgebouwd dat Bolton bij pre-selecties van tenders de aandacht trekt. Juist omdat opdrachtgevers hoge ambities hebben, komt Bolton in beeld. Thema’s als ruimtelijke kwaliteit, energie, grondstoffengebruik, duurzaamheid, marktbetrokkenheid en woontrends worden moeiteloos in projecten opgenomen.

Naam fotograaf
projectontwikkeling-samenwerking

Samenwerking

Uitdagingen met een grotere omvang vragen om een feilloze samenwerking. Bolton heeft warme contacten en ervaringen met collega ontwikkelaars, concept-ontwikkelaars, innovatieve stedenbouwers en architecten, prestatiegerichte co-makers, beleggers en investeerders. Het team van Bolton ziet bij dergelijke samenwerkingen niet alleen kansen om het risico te delen maar vooral ook de kennis, kunde, kwaliteiten en ambities. Transparantie is daarbij een belangrijke kernwaarde.

Bent u geinteresseerd in de projecten die wij momenteel ontwikkelingen: bekijk dan ons portfolio.