Renovatie

Nieuw leven voor wat waardevol is. Naast nieuwbouw heeft Bolton bewust gekozen voor renovatie. Met name de transformatie van bestaande gebouwen heeft daarbij de aandacht.

bolton-stadshotel-renovatie

Oud wordt weer nieuw

Nederland staat vol met gebouwen die niet meer voldoen aan de huidige normen en eisen op gebied van energieverbruik, comfort en uitstraling. Slopen en nieuwbouw is een optie, maar wel een enorme kapitaalvernietiging. Daarom kijkt Bolton samen met de opdrachtgever of een bestaand gebouw gerenoveerd kan worden naar de eisen en wensen van de huidige tijd. Soms kan het gebouw zelfs volledig getransformeerd worden door er een nieuwe functie aan toe te kennen.

Recente projecten waarbij een gebouw volledig werd gestript, verbouwd en gemoderniseerd zijn Stadshotel Woerden, een serviceflat in Rotterdam en het Best Western Hotel in Woerden.

bolton-oud-wordt-nieuw
bolton-arsenaal

Blijvend authentiek

Een oud en historisch pand transformeren tot een pand met een ander doel, vraagt veel inventiviteit. Samen met de opdrachtgever wordt gekeken met welke technische toepassingen een pand duurzaam kan worden getransformeerd. Daarbij wordt uiteraard ook gekeken naar het energiezuinig maken van het pand met behoud van authenticiteit.

Omdat renovatie andere deskundigheid vraagt dan nieuwbouw, zoekt het Bolton Team Renovatie ook samenwerking met gespecialiseerde onderaannemers, toeleveranciers en installateurs. Daarnaast beschikt Bolton natuurlijk ook over jarenlange bouwkundige ervaring. Hierdoor kan al in een vroeg stadium een gedegen financieel beeld worden geboden aan de opdrachtgever.